מסעדת מגזינו מבשלים עם Mutti

מסעדת מגזינו שוכנת בחלל גדול ותעשייתי עם אווירה משוחררת ושמחה המתאימה גם למשפחות. מסעדה איטלקית קלאסית עם מחבר פסטות ופיצות מהטאבון.

פסטה עגבניות וטונה חריפה

קושי בינוני | מנה עיקרית
15 דקות דקות

מתכון מסורתי מאזור סיציליה

שילוב בין דגים לפסטה מאפיין את מטבחי דרום איטליה החמים. מנה עם טעמים עזים וחריפים המשתלבים יחד לביס מושלם! 

פסטה עגבניות וטונה חריפה

רכיבים

חומרים ל 4-5  מנות

4 פחיות טונה לבנה אורטיז בשמן (110 גרם כל אחת)

1 חבילת פסטה מזי ריגטוני De Cecco  

1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות (ניתן לשנות כמויות בהתאם למידת החריפות הרצויה)

3 שיני שום קצוצות

3 פילטים אנשובי

400 מ"ל מחית עגבניות Mutti Passata

½  כפית צ'ילי יבש גרוס

¼  כוס מי בישול של הפסטה

מלח לפי הטעם

½  כוס פטרוזיליה קצוצה

שמן זית De Cecco

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות ההכנה. בתום הבישול שומרים בצד ¼ כוס ממי הבישול.
  2. במחבת רחבה ועמוקה מחממים 3 כפות שמן זית עם שום, פלפל ירוק חריף ואנשובי עד להזהבת השום.
  3. מוסיפים צ'ילי יבש ומיד לאחר מכן את מחית העגבניות Mutti Passta. מבשלים למשך 5 דקות על להבה בינונית.
  4. מסננים את השמן מהפחיות הטונה ומוסיפים למחבת תוך כדי פירוק לחתיכות גסות. מתבלים במלח לפי הטעם. מוסיפים ¼ כוס מי בישול של הפסטה ומבשלים מספר דקות.
  5. מעבירים את הפסטה המבושלת למחבת עם הרוטב ומקפיצים הכל יחד מעל אש בינונית עד שהרוטב עוטף את הפסטה. מפזרים פטרוזיליה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  6. מעבירים לצלחת הגשה ומזלפים מעט שמן זית.

הטיפ של MUTTI

  • אפשר להחליף את הטונה בסרדינים או דגי מקרל משומרים או אפילו בפילה דג טרי שנצרב על הגריל.
  • אם אין לכם מחית עגבניות Mutti Passata ניתן להחליף בעגבניות מרוסקות Mutti Polpa או עגבניות שלמות מקולפות Mutti Pelati.
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES