אופן הכנה
- מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים ומלח לבישול הפסטה.
- מחממים שמן זית מחבת, מוסיפים שום ופלפל ירוק חריף ומטגנים קלות רק עד שעולה ריח.
אייל שני עם רוטב עגבניות מוטי - יוצקים את פחית העגבניות המקולפות על קרש חיתוך וקוצצים אותן גס יחד עם הרוטב. מעבירים למחבת ומבשלים 2-3 דקות עד שנוצרת אמולסיה אחידה. מתבלים במעט מלח.
- במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה, מחזירים אותה לסיר, יוצקים את הרוטב, ומערבבים מעל אש בינונית 3 דקות או עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
שילוב בין דיוק לרוטב איכותי – המתכון של אייל שני - מגישים מיד עם פרמזן מעל.
הטיפ של MUTTI
הטיפים של אייל להכנת הפסטה המושלמת:
- חשוב לא לבשל את העגבניות יתר על המידה. 2-3 דקות והעגבניות נמצאות בשיאן.
- כשמעבירים את הרוטב לפסטה מקפלים את הפסטה לתוך הרוטב בעדינות עד שהוא נספג לתוכה. התהליך לוקח 3 דקות והוא קריטי להצלחת המנה.
- אין צורך להוסיף תבלינים או סוכר. איזון המתיקות והחמיצות כבר נמצא בעגבניות, צריך רק לתת להם מקום.
1 תגובות
פשוט מצוין