אייל שני מבשל עם Mutti

השף אייל שני מבעלי המסעדות- הסלון, צפון אברקסס והמזנון מוכר בארץ כמי שהוגה רבות בנושא עגבניות, נמצא בחיפוש מתמיד אחר העגבנייה המושלמת וגם חוקר ומעמיק את הידע שלו בכל הקשור לתחום בארץ ובעולם. היום אייל עובד במסעדותיו עם עגבנייה טריה מזן מגי הישראלית אך מצא שהיא אינה מתאימה לבישול והכנת רטבים ולכן פנה למוצרי Mutti עבור שימושים שונים כגון רטבי פסטה ופיצה.

פסטה ברוטב עגבניות

קושי קל | מנה עיקרית
10 דקות

הפסטה עגבניות של אייל שני

המתכון של שף אייל שני להכנת פסטה ברוטב עגבניות, לכאורה מתכון פשוט אבל ההצלחה טמונה בפרטים הקטנים. שימוש בעגבניות מסוג Pelati, מעט מרכיבים ודיוק בתהליך ההכנה.

 

פסטה ברוטב עגבניות

רכיבים

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים ומלח לבישול הפסטה.
  2. מחממים שמן זית מחבת, מוסיפים שום ופלפל ירוק חריף ומטגנים קלות רק עד שעולה ריח.
    אייל שני Mutti
    אייל שני עם רוטב עגבניות מוטי

    אייל שני Mutti

  3. יוצקים את פחית העגבניות המקולפות על קרש חיתוך וקוצצים אותן גס יחד עם הרוטב. מעבירים למחבת ומבשלים 2-3 דקות עד שנוצרת אמולסיה אחידה. מתבלים במעט מלח.
  4. במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הפסטה, מחזירים אותה לסיר, יוצקים את הרוטב, ומערבבים מעל אש בינונית 3 דקות או עד שהרוטב עוטף את הפסטה.אייל שני בהכנת פסטה ברוטב עגבניות עם מוצרי מוטי

    פסטה ברוטב עגבניות עם פרמז'ן
    שילוב בין דיוק לרוטב איכותי – המתכון של אייל שני
  5. מגישים מיד עם פרמזן מעל.

הטיפ של MUTTI

הטיפים של אייל להכנת הפסטה המושלמת:

  • חשוב לא לבשל את העגבניות יתר על המידה. 2-3 דקות והעגבניות נמצאות בשיאן.
  • כשמעבירים את הרוטב לפסטה מקפלים את הפסטה לתוך הרוטב בעדינות עד שהוא נספג לתוכה. התהליך לוקח 3 דקות והוא קריטי להצלחת המנה.
  • אין צורך להוסיף תבלינים או סוכר. איזון המתיקות והחמיצות כבר נמצא בעגבניות, צריך רק לתת להם מקום.
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES