אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את קוביות החצילים בשכבה אחידה. מזלפים שמן זית ומפזרים מעט מלח גס. אופים למשך כ- 45 דקות עד להתרככות. יש לערבב את קוביות החצילים פעם פעמיים במהלך האפייה כדי שישחימו מכל הכיוונים.
- בסיר בינוני, מחממים שמן ומטגנים קלות את השום הקצוץ. מוסיפים את הפלפל האדום ופלפל ירוק חריף ומטגנים כ 3-4 דקות.
- מוסיפים את העגבניות החתוכות והרסק ומערבבים. מוסיפים את החצילים הקלויים לסיר העגבניות ומבשלים כ- 20 דקות.
- מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל ומבשלים עוד 10 דקות.
- מגישים בטמפ׳ החדר עם מעט פטרוזיליה קצוצה מעל
הטיפ של MUTTI
- אם אתם אוהבים חריף אפשר להגדיל את כמות הפלפל הירוק
- ניתן להשתמש גם ברסק עגבניות בפחית במקום הרכז
- שימו לבד שהחציל לסלט הזה מאוד טרי ובלי הרבה גרעינים אחרת הסלט יהיה מר.
1 תגובות
שלום רב
באילו ממוצרי מוטי אין תוספת סוכר?
תודה
מינה