שקשוקת גבינות

קושי קל | מנה עיקרית
20 דקות

ארוחת בוקר, צהרים או ערב....מושלמת

שקשוקת הגבינות של Mutti משלבת בין המתיקות הטבעית של העגבנייה לבין מליחות הגבינות. מתאימה לארוחת ערב משפחתית או ארוחת בוקר מאוחרת בשבת.

שקשוקת גבינות

רכיבים

חומרים ל 4-5 מנות:

לתיבול:

  • 2 כפות שמן זית 
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • ½ כפית קימל טחון (לא חובה אבל מאוד מוסיף!)
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן הכנה

  1. בקערה קטנה מערבבים את חומרי התיבול למחית ומניחים בצד.
  2. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית ומוסיפים בצל, שום ופלפל חריף. מטגנים קלות.
  3. יוצקים את העגבניות המרוסקות והרכז. מכסים חלקית ומבשלים על אש בינונית 10 דקות.
  4. מוסיפים את תערובת התבלינים, מערבבים היטב להטמעת התיבול. מפזרים את גבינת הפטה, וכדורי המוצרלה. 
  5. יוצקים גומות ברוטב  ושוברים פנימה את הביצים אחת-אחת. מבשלים כ 10 דקות או לפי דרגת העשייה שאוהבים.
  6. לפני ההגשה מתבלים את החלמון במעט מלח ופלפל ומפזרים כוסברה/פטרוזיליה קצוצה.
  7. מגישים חם עם לחם טרי.
1+

הטיפ של MUTTI

  • אפשר להוסיף לשקשוקה גם עלי תרד, פטריות או כל ירק אחר שאתם אוהבים
  • אם אין לכם עגבניות חתוכות דק Mutti polpa ניתן להשתמש גם בעגבניות מקולפות Mutti Pelati
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *