אופן הכנה
- בקערה קטנה מערבבים את חומרי התיבול ומניחים בצד.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים בצל ופלפל חריף. מטגנים קלות, מוסיפים את השום והפלפל האדום מטגנים 5-7 דקות.
- חוצים את העגבניות שרי, מוסיפים למחבת ומערבבים. יוצקים את העגבניות והרכז ומבשלים על אש בינונית למשך 10 דקות.
הקפידו על חומרי גלם טריים - מוסיפים את תערובת התבלינים, מערבבים ושוברים פנימה את הביצים אחת אחת. מבשלים כ-10 דקות עד שהחלבון התקשה והחלמון עדיין נוזלי.
- לפני ההגשה מתבלים את החלמון במעט מלח ופלפל ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
- מגישים עם לחם טרי.
מתכון מהיר וטעים לשקשוקה
הטיפ של MUTTI
- שקשוקה מעגבניות של Mutti יוצאת נהדר מכל מוצרי עגבניות שתבחרו. כל מוצר יתן טעם ומרקם מעט שונה אבל כולן יהיו בצבע אדום לוהט וטעם עז.
- אנחנו ממליצים לא לכסות את מחבת השקשוקה כדי שהחלמון ישאר צהוב ונוזלי, אם רוצים חלמון יציב ניתן לכסות ל 2-3 דקות.
5 תגובות
מעניין, משתמש במוטי, אבל איזה קופסא לקנות
מתכון פשוט וקל בלי להסתבך יותר מידי
הזמנתי אורחים לארוחת בקר בדירתי שביפו העתיקה והריח וטעם המנה עשו את שלהם.
מומלץ מאד להגיש עם לחם טרי ואם אין לחם טרי שימו הלחם שיש לכם בתנור לשתי דקות ותהנו.
יש לך תמונה של רסק העגבניות ….אני השתמשתי ברסק של mutti הרגיל שלהם אני הוספתי שתי פחיות זה נותן רכות למנות.
omri.iofeoz@gmail.com
מתי מכניסים את ה 1/3 כוס מים??
הכנסתי ביחד עם רסק העגבניות
יצא פיצוץ!
לא מידי מסובך וטעים מאוד! תודה.