שקשוקה

קושי קל | מנה עיקרית
20 דקות

הכי ישראלי הכי טעים

ישראליות ושקשוקה הולכים יד ביד. לארוחת בוקר מפנקת או ארוחת ערב קלילה, שקשוקה היא תמיד בחירה נהדרת. הכנת שקשוקה טובה אינה דורשת מיומנות גבוהה או עבודה מרובה. הקפידו על חומרי הגלם- עגבניות של Mutti, ביצים טריות ולחם חם וטרי לניגוב!

שקשוקה

רכיבים

ל 4-5 מנות

לתיבול:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • ½ כפית כמון
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

אופן הכנה

  1. בקערה קטנה מערבבים את חומרי התיבול ומניחים בצד.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים בצל ופלפל חריף. מטגנים קלות, מוסיפים את השום והפלפל האדום מטגנים 5-7 דקות. 
  3. חוצים את העגבניות שרי, מוסיפים למחבת ומערבבים. יוצקים את העגבניות והרכז ומבשלים על אש בינונית למשך 10 דקות.

    שקשוקה עם רוטב עגבניות Mutti
    הקפידו על חומרי גלם טריים
  4. מוסיפים את תערובת התבלינים, מערבבים ושוברים פנימה את הביצים אחת אחת. מבשלים כ-10 דקות עד שהחלבון התקשה והחלמון עדיין נוזלי.שקשוקה Mutti
  5. לפני ההגשה מתבלים את החלמון במעט מלח ופלפל ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
  6. מגישים עם לחם טרי.

    שקשוקה Mutti
    מתכון מהיר וטעים לשקשוקה

הטיפ של MUTTI

  • שקשוקה מעגבניות של Mutti יוצאת נהדר מכל מוצרי עגבניות שתבחרו. כל מוצר יתן טעם ומרקם מעט שונה אבל כולן יהיו בצבע אדום לוהט וטעם עז.
  • אנחנו ממליצים לא לכסות את מחבת השקשוקה כדי שהחלמון ישאר צהוב ונוזלי, אם רוצים חלמון יציב ניתן לכסות ל 2-3 דקות.
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES