אופן הכנה
- בקערה קטנה מערבבים את חומרי התיבול ומניחים בצד.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים בצל ופלפל חריף. מטגנים קלות, מוסיפים את השום והפלפל האדום מטגנים 5-7 דקות.
- חוצים את העגבניות שרי, מוסיפים למחבת ומערבבים. יוצקים את העגבניות והרכז ומבשלים על אש בינונית למשך 10 דקות.
הקפידו על חומרי גלם טריים - מוסיפים את תערובת התבלינים, מערבבים ושוברים פנימה את הביצים אחת אחת. מבשלים כ-10 דקות עד שהחלבון התקשה והחלמון עדיין נוזלי.
- לפני ההגשה מתבלים את החלמון במעט מלח ופלפל ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
- מגישים עם לחם טרי.
מתכון מהיר וטעים לשקשוקה
הטיפ של MUTTI
- שקשוקה מעגבניות של Mutti יוצאת נהדר מכל מוצרי עגבניות שתבחרו. כל מוצר יתן טעם ומרקם מעט שונה אבל כולן יהיו בצבע אדום לוהט וטעם עז.
- אנחנו ממליצים לא לכסות את מחבת השקשוקה כדי שהחלמון ישאר צהוב ונוזלי, אם רוצים חלמון יציב ניתן לכסות ל 2-3 דקות.