פסטה סרדינים חריפה

קושי קל | מנה עיקרית
20 דקות

מנה נהדרת לאוהבי טעמים חזקים

זו מנת מזווה אולטימטיבית, הגדולה שלה טמונה בפשטות ההכנה אך המוצרים המעולים הופכים אותה לעזת טעמים וניחוחות. חשוב להכין את כל המרכיבים ליד הכיריים כי ההכנה עצמה מהירה מאוד.

פסטה סרדינים חריפה

רכיבים

  • חומרים ל 4 מנות
  • 500 גרם פסטה ארוכה 
  • 3-4 נתחי סרדינים
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות שמן זית 
  • פלפל חריף פרוס דק (הכמות תלויה בחריפות הרצויה)
  • 1 כף גדושה רכז עגבניות Mutti 
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • קורט מלח
  • חופן עלי פטרוזיליה לקישוט
  • כף גרידת לימון
  • להגשה: פרמזן מגורד

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן. שומרים כ ⅓  כוס מי בישול בצד ומסננים.
  2. במחבת גדולה, מטגנים שמן זית, שום ופלפלים חריפים.
  3. מוסיפים רכז עגבניות ופטרוזיליה ומערבבים.
  4. מוסיפים את מי הבישול של הפסטה לרוטב. מפרקים את הסרדינים לחתיכות בגודל בינוני ומוסיפים לרוטב.
  5. מקפיצים את הפסטה המוכנה במחבת יחד עם הרוטב ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה, גרידת לימון וקורט מלח. טועמים ומתקנים תיבול.פסטה סרדינים Mutti
  6. מגישים מייד עם פרמזן מגורדספגטי סרדינים Mutti

הטיפ של MUTTI

  • אם רוצים ליצור מנה עם יותר רוטב ניתן להוסיף כוס מחית עגבניות Mutti Passata
  • אנו ממליצים להשתמש בסרדינים באיכות גבוהה כמו Ortiz.
  • אם אתם לא מחובבי הסרדינים ניתן להמיר בדג לבן אפוי או אפילו נתחי חזה עוף.
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES