פתיתים אדומים

קושי קל | מנה עיקרית
20 דקות

קל וטעים להכין פתיתים אדומים

תוספת של פתיתים תמיד אהובה על הילדים. פתיתים אדומים עשירים בעגבניות וגזר יכולים להוות גם מנה בפני עצמה.

פתיתים אדומים

רכיבים

 

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 גזר בינוני מגורד דק
  • 1 פחית (210 גרם) רסק עגבניות Mutti
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • קורט פלפל שחור
  • 500 גרם פתיתים
  • 1/2 3 כוסות מים רותחים

אופן הכנה

  1. מחממים בסיר שמן זית ומטגנים קלות את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עוד כ 2 דקות.
  2. מוסיפים את הגזר ומערבבים. מתבלים במלח, פפריקה ומעט פלפל שחור (לא חובה)
  3. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב עד שהתערובת עטופת את הגרגירים.
  4. בכלי נפרד מערבבים מים רותחים עם רסק עגבניות.פתיתים Mutti
  5. יוצקים את התערובת לסיר עם הפתיתים, מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ 10 דקות.

הטיפ של MUTTI

  • אפשר להפוך את הפתיתים לארוחה בסיר אחד-  מטגנים רצועות חזה עוף או פרגית לאחר שלב טיגון הבצל וממשיכים לפי המתכון.
  • אם רוצים להעשיר את המנה ניתן להוסיף מגוון של ירקות נוספים- כרובית, קישוא, שעועית ירוקה. חשוב לחלוט מעט את הירקות לפני ההוספה לפתיתים.
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES