שעועית ברוטב אדום

קושי קל | מנה עיקרית
20 דקות

צהריים בצ׳יק צ׳ק

מנה קלה ומהירה להכנה. עגבניות Mutti משדרגות משמעותית את המנה ומוסיפות צבע אדום עמוק עם טעם מתקתק. ניתן להשתמש בכל סוגי השעועית- לבנה, אדומה, קפואה או משומרת.

שעועית ברוטב אדום

רכיבים

ל 4 מנות

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את השעועית המבושלת ומערבבים היטב. 
  2. מתבלים בפפריקה מעושנת, פפריקה מתוקה, כורכום מלח ופלפל.שעועית ברוטב אדום Mutti
  3. מוסיפים הרכז והעגבניות המקולפות עם הרוטב למחבת. יוצקים את המים ומערבבים. ומבשלים למשך 10 דקות.

    שעועית ברוטב אדום Mutti
    הוספת פחית עגבניות מקולפות Mutti למנה
  4.  ניתן לפזר מעל מעט עלי ירוקים – בזיליקום/פטרוזיליה/טימין ומעט פרמזן. מגישים עם אורז לבן.

    שעועית ברוטב Mutti
    מנה שתשדרג את ארוחת הצהריים

הטיפ של MUTTI

  • אפשר להמיר את העגבניות המקולפות Mutti pelati  בעגבניות חתוכות דק Mutti polpa.
  • אם משתמשים בשעועית מפחית חשוב לסנן ולשטוף אותה מהנוזלים לפני הוספה למחבת.
  • נהוג לחשוב על שעועית ברוטב עגבניות רק כתוספת למנה עיקרית אבל ילדים מאוד אוהבים את הפשטות של המנה והיא בהחלט יכולה לשמש כמנה עיקרית יחד אורז וסלט.
  • למנה בשרית, ניתן להוסיף לתבשיל רצועות חזה עוף.
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *