אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה ע״פ הוראות היצרן.
- במהלך בישול הפסטה, מכינים את הרוטב. מחממים במחבת גדולה שמן זית, מוסיפים את השום ומטגנים קלות, מוסיפים את הזיתים, צלפים, פטרוזיליה וגרידת לימון ומטגנים עוד כ- 2 דקות.
- יוצקים את העגבניות החתוכות, מערבבים ומבשלים על אש בינונית כ 5 דקות.
- טועמים ואם צריך, מוסיפים מעט מלח. מוסיפים את מי הפסטה ומערבבים.
- לאחר סינון הפסטה, מעבירים מייד למחבת עם הרוטב ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
- מגישים עם פרמזן מגורד ומעט עלי פטרוזיליה טריים.
הטיפ של MUTTI
- הבסיס לטעמים של הפסטה הזו הם עגבניות, צלפים וזיתים ושום. כל שאר המרכיבים יכולים להשתנות בהתאם למה שיש לכם בבית.
- בחירה בעגבניות חתוכות Mutti Polpa הכי מתאים למתכון הזה בזכות הקלילות של הרוטב אבל ניתן להמיר גם במחחית עגבניות חלקה.