אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים כ 1/4 כוס מי בישול בצד.
- מחממים שמן זית בסיר קטן. מוסיפים שום ומטגנים קלות (זהירות שהשום לא ישרף ויהיה מר)
- מוסיפים את העגבניות והרכז ומערבבים. מבשלים למשך 7 דקות. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים למשך 2-3 דקות נוספות. מתבלים במלח וטועמים.
- מעבירים את הפסטה חזרה לסיר ויוצקים מעל את הרוטב. מערבבים את הפסטה עם הרוטב מעל אש בינונית עד שהיא עוטפת את כולה, כ- 2 דקות.
- מגישים חם עם מעט פרמזן.
הטיפ של MUTTI
- אפשר להכין את הרוטב עם הפאסטה של Mutti היא תניב תוצאה חלקה וקטיפתית יותר.
- למבוגרים מומלץ להוסיף קצת פלפל ירוק חריף ופילט אחד של אנשובי בשלב טיגון השום.
3 תגובות
נשמע מעולה!!
מעולה
אני אוהבת לבשל עם muti אין על המתכונים
שנתתם הטעם נהדר