מתכוני העגבניות של Mutti

גילוי נאות, חובבת שקשוקה אנוכי והשקשוקה הזאת חביבה עליי מכולן. היא אדומה ולוהטת תרתי משמע. אכלתי אותה בפעם הראשונה לפני כמה שנים טובות במסעדה ביתית ומאז היא מככבת אצלי במטבח. מנות 4 כפות שמן זית 5 שיני שום פרוסות 7 פלפל חריף פרוס לטבעות (דרגת 1 חריפות לפי הטעם) כף גדושה פפריקה מתוקה 1 עגבניות חתוכות דק פחית 1 Mutti Polpa עגבניות מקולפות פחית 1 Mutti Pelati כף כמון 1/4 כפית מלח 1 נקניקיות מסוג מרגז 4-5 ביצים 4 מעט פטרוזיליה קצוצה בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את השום .1 דקות תוך כדי ערבוב ומוסיפים 2- והפלפלים. מטגנים כ את הפפריקה המתוקה. מערבבים היטב ומוסיפים את העגבניות משני הסוגים. מתבלים בכמון ומלח ומערבבים. 20 מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים דקות. במחבת נפרדת מחממים מעט שמן זית וצורבים את .2 הנקניקיות היטב. חותכים את הנקניקיות לחתיכות גסות ומוסיפים .3 לרוטב העגבניות ומיד אחריהן מניחים את הביצים. דקות עד שהביצים רכות אך יציבות. 10- מבשלים עוד כ מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים לצד לחם. שקשוקה מרגז חריפה 8 גרם] 400 [ MUTTI PELATI עגבניות שלמות מקולפות עגבניות תמר איטלקיות, אדומות ובשלות, שעברו תהליך של קילוף ואידוי ונטבלו במחית עגבניות מתאימה לשימוש Pelati- חלקה. ה ברוטבי פסטה ותבשילים עשירים. גרם] 400 [ MUTTI POLPA עגבניות חתוכות דק צבע אדום עז, מתיקות טבעית, מרקם בשרני וטעם של עגבניות טריות שנקטפו בשיא מתאימה Polpa- הקיץ. ה למגוון גדול של שימושים.

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=