מתכוני העגבניות של Mutti

4 זה לא שישי בלי מטבוחה. עם הידיעה הזאת גדלתי ואיתה אני מגדלת את ילדיי. המטבוחה הפכה לשיגרה בהרבה מאוד בתים וקיבלה במה מכובדת בשנים האחרונות. האמת, הכי מגיע לה! היא מעשירה לנו את הכריכים, התבשלים ואת שולחן שישי. ההכנה של המטבוחה היא ארוכה שמקצרות לי את כל MUTTI ומצריכה סבלנות. מצאתי פיתרון קליל ופשוט עם העגבניות של התהליך והכי חשוב לא פוגעת כהוא זה בטעם המופלא של מלכת הסלטים. גרם 500 פלפלים ירוקים חריפים 2 פלפלים אדומים מסוג שושקה או 2 גמבה עגבניות חתוכות דק פחית 1 Mutti Polpa עגבניות מקולפות פחית 1 Mutti Pelati שיני שום קצוצות 5 כף גדושה פפריקה מתוקה כפית מלח (לפי הטעם) כוס שמן צמחי 1/2 על אש גלויה (כיריים או גריל) קולים את הפלפלים .1 (ירוקים ואדומים) עד שהם רכים וקליפתם שרופה. דקות. 15 מעבירים לקערה ומכסים בצלחת למשך מוציאים מהקערה ומסירים את הקליפה השרופה .2 תחת מים זורמים. קוצצים את הפלפלים והשום. מניחים בסיר את שני סוגי העגבניות, מוסיפים את .3 השום והפלפלים הקלויים. ולא מערבבים! מבשלים עם מכסה חצי פתוח על להבה בינונית .4 כשעה או עד שהנוזלים מצטמצמים. מניחים בקערית את הפפריקה המלח והשמן .5 ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר ומערבבים. מבשלים עם מכסה חצי פתוח עוד כחצי שעה. מקפידים לערבב מדי פעם. המטבוחה של ענת גרם] 400 [ MUTTI PELATI עגבניות שלמות מקולפות עגבניות תמר איטלקיות, אדומות ובשלות, שעברו תהליך של קילוף ואידוי ונטבלו במחית עגבניות מתאימה לשימוש Pelati- חלקה. ה ברוטבי פסטה ותבשילים עשירים. גרם] 400 [ MUTTI POLPA עגבניות חתוכות דק צבע אדום עז, מתיקות טבעית, מרקם בשרני וטעם של עגבניות טריות שנקטפו בשיא מתאימה Polpa- הקיץ. ה למגוון גדול של שימושים. רוצים לראות איך ענת מכינה מטבוחה? סרקו את הקוד

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=