סלופי ג׳ו

קושי קל | מנה עיקרית
20 דקות

המנה המבולגנת

אף אחד לא באמת יודע מי היה ג׳ו שעל שמו נרשם המתכון המפורסם הזה. יש השערות שמדובר באדם שהוסיף רוטב עגבניות לסנדביץ בקר מפורק והמנה הפכה לסנסציה. לנו נשמע הגיוני שהוספת רוטב עגבניות יכולה לשדרג כל מתכון! איזון הטעמים במנה הזו שונה מאוד מהבולונז המוכר, כאן יש שילוב של מליחות, מתיקות, וחריפות. למנה הזו תצטרכו לרכוש רוטב ווסטצ'סטר שהוא זה שנותן את הטעם הייחודי לסלופי שלנו. כל שאר המרכיבים זמינים בכל בית.

סלופי ג׳ו

רכיבים

חומרים להכנת 4-5 מנות

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • ½ פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 3 כפות רסק עגבניות Mutti Doppio
  • 2 כפות קטשופ Mutti
  • 1 כף שטוחה סוכר חום
  • 1 כף רוטב ווסטצ׳סטר
  • 1 כף סויה
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • ¼ כוס מים

אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מחממים שמן זית ומטגנים קלות את הבצל עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים שום ופלפל ירוק ומטגנים עוד מספר דקות.
  2. מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב עד שהוא משנה את צבעו ומפורד לגמרי לפירורים קטנים.
  3. מוסיפים רסק עגבניות, קטשופ, סוכר חום, ווסטצ׳סטר, חרדל, סויה ומלח.
  4. מערבבים היטב, מוסיפים ¼ כוס מים ומבשלים כ- 20 דקות.
  5. מומלץ לאכול את הסלופי ג׳ו בלחמניית המבורגר, אפשר להוסיף חמוצים, בצל או חסה.

הטיפ של MUTTI

  • הסלופי ג׳ו צריך להיות כמעט ללא נוזלים כדי שלא ירטיב באופן מוגזם את הלחמניה.
  • אל תוותרו על מגוון התבלינים שיש במתכון, השילוב בניהם יוצר את טעם האוממי המייחד את המנה.
 

1 תגובות

 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES