ענת אלישע מבשלת עם Mutti

נשואה באושר לניסן ואמא לארבעה ילדים מקסימים- חיה ונושמת את המטבח. גדלתי בבית שהיה כל כולו סביב אוכל. מאז שאני זוכרת את עצמי המטבח הוא מקום בטוח עבורי. מקום של תרפיה  וביטוי עצמי מבלי לדבר. לפני מספר שנים התחלתי להעביר סדנאות בישול ואפיה ובמקביל ניהלתי עמוד אינסטגרם עם מתכונים שאני מכינה יום יום למשפחתי. לאט לאט העמוד גדל ויחד איתו הביקוש לסדנאות והבנתי שאני במקום הנכון עבורי. https://www.instagram.com/anat_elisha_kitchen/

שקשוקה מרגז חריפה

קושי בינוני | מנה ראשונה
30 דקות

אש אש אש!! לאוהבי החריף

גילוי נאות, חובבת שקשוקה אנוכי והשקשוקה הזאת חביבה עליי מכולן. היא אדומה ולוהטת תרתי משמע. אכלתי אותה בפעם הראשונה לפני כמה שנים טובות במסעדה ביתית  ומאז היא מככבת אצלי במטבח. 

שקשוקה מרגז חריפה

רכיבים

חומרים להכנת 4 מנות

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את השום והפלפלים. מטגנים כ- 2 דקות תוך כדי ערבוב ומוסיפים את הפפריקה המתוקה.
  2. מערבבים היטב ומוסיפים את העגבניות משני הסוגים. מתבלים בכמון ומלח ומערבבים. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 20 דקות.
  3. במחבת נפרדת מחממים מעט שמן זית וצורבים את הנקניקיות היטב.
  4. מעבירים את הנקניקיות לרוטב העגבניות ומיד אחריהן מניחים את הביצים. מבשלים עוד כ- 10 דקות עד שהביצים רכות אך יציבות. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים לצד לחם.

הטיפ של MUTTI

  • אפשר להשתמש בנקניקיות אחרות שאוהבים למשל צ׳וריסוס.
  • אם אין לכם את העגבניות השלמות אין בעיה להמיר בפחית נוספת של פולפה
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES