אופן הכנה
- מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים עם כף מלח למשך 8 דקות.
- בינתיים מערבבים את כל חומרי המלית יחד- ריקוטה, תרד, ביצה, פרמזן מלח/פלפל.
- מסננים את דפי הלזניה ושוטפים במים קרים. מניחים על השיש את הדפים ומורחים מעל כל אחד שכבה דקה של מלית.
- מגלגלים וחוצים לחצי. (אם מסדרים בתבנית מלבנית לא חייבים לחתוך)
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים מעט את התבנית.
- מערבבים את חומרי הרוטב (אין צורך לבשל אותו) ומניחים כוס רוטב בתחתית התבנית בשכבה אחידה.
- מסדרים בצפיפות את חצאי הפסטה המגולגלת כך שימלאו את כל התבנית בצפיפות. יוצקים בעדינות מעל את יתרת הרוטב ומפזרים גבינת פרמזן.
שילוב בין קנלוני ללזניה - מכסים בנייר כסף ואופים כ 25 דקות. מורידים את הכיסויי ואופים עוד 10 דקות עד להשחמה.
הטיפ של MUTTI
- אפשר להשכיב את הגלילים בתבנית מלבנית ולצקת מעליהם את רוטב העגבניות.
- ניתן להחליף את Mutti Passata עם שתי פחיות של Mutti Polpa.
- אין בעיה לשנות ולגוון את המילוי בירקות שונים. מחית חצילים, ממרח עגבניות מיובשות, ארטישוק וכו׳.
2 תגובות
רעיון מדהים ישר הולכת להכין תודה?
מגניב!! תעדכני איך יצא!