מניפות תפוחי אדמה

קושי קל | מנה ראשונה
60 דקות

פיצה תפוחי אדמה

זו אחת המנות המענגות שיש. יש בה שילוב נהדר בין רכות לפריכות בזכות הצלייה הממושכת של תפוחי האדמה, יש בה גבינת מוצרלה שנמסה בין פרוסה לפרוסה ומעל הכל רוטב פיצה של Mutti שמוסיף עסיסיות. לאכול ולמוטי.

 

מניפות תפוחי אדמה

רכיבים

חומרים ל 4 מנות

  • 5-6 תפוחי אדמה בגודל בינוני
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 כף מלח גס
  • 2 ענפי רוזמרין
  • 5 פרוסות מוצרלה או כל גבינה קשה שאוהבים
  • 6-7 כפות רוטב פיצה Mutti

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. על קרש חיתוך מניחים 2 מקלות או שיפודי עץ בצידי תפוח האדמה ופורסים לפרוסות דקות כך שהחלק התחתון נשאר מחובר. (המקלות מונעים את החיתוך עד הסוף)
  3. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, מסלפים שמן זית ומפזרים מעל כל חד מלח גס. מעל מניחים את ענפי הרוזמרין ומכניסים לתנור למשך 50 דקות.
  4. כשתפוחי האדמה רכים מבפנים ופריכים מבחוץ מוציאים מהתנור ומניחים בין הפרוסות חתיכות של מוצרלה. מפזרים מעל 2 כפות של רוטב עגבניות, מזלפים מעט שמן זית ומכניסים שוב לתנור ל 15 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה.

הטיפ של MUTTI

  • ניתן להשתמש בכל רוטב עגבניות של Mutti שיש לכם בבית. פשוט להוסיף קצת תיבול (שמן זית, מלח ושום).
  • אפשר להוסף זיתים, פטריות, בצל, ארטישוק. כל תוספת אחרת שאתם אוהבים על הפיצה שלכם תעבוד גם כאן.
  • חשוב לוודא שתפוחי האדמה רכים לגמרי לפני שמכניסים את הגבינה לחריצים.
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES