תמרה אהרוני מבשלת עם Mutti

תמרה אהרוני- שפית ואדריכלית, בתו של השף ישראל אהרוני.  תמרה מבשלת מגיל צעיר. בעלת תוכנית בישול עם עומר מילר בערוץ פודי. אוהבת לבשל (ולאכול) הכול מהכול, מבישול ביתי בסיסי טעים ופשוט ועד מתכוני גורמה שווייצרים ומוגזמים.

שבלולי פיצה בצ׳יק צ׳ק

קושי קל | מנה עיקרית
25 דקות

שבלולי פיצה שילדים אוהבים

מתכון נהדר של תמרה אהרוני לשבלולי פיצה שילדים יכולים להכין בעצם או לחסל לפני שאפילו התחילה הארוחה. בצק קל להכנה רך ועשיר בזכות היוגורט.

שבלולי פיצה בצ׳יק צ׳ק

רכיבים

 

לבצק

  • ½ 3 כוסות קמח
  • ½ כוס יוגורט צאן
  • 2 כפיות שטוחות אבקת אפייה
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • ⅓  כוס מים
  • 1 כפית מלח דק

למילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות. 
  2. מערבבים את כל חומרי הבצק יחד (אפשר במיקסר ואפשר ביד). לשים שנוצר בצק רך. 
  3. נותנים לבצק לנוח למשך 15 דקות. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, חוצים את הבצק לשניים ומרדדים למלבן. מזיזים את הבצק מדי פעם כדי שלא ידבק למשטח. 
  4. להכנת המילוי: מערבבים את רסק העגבניות עם מלח, אורגנו ושום. 
  5. מורחים שכבה דקה על הבצק ומשאירים סנטימטר אחד ללא רוטב בצד הארוך הרחוק מכם ומפזרים גבינה  צהובה וזיתים.
  6. מגלגלים לגלילה מהודקת ומניחים אותה כשהתפר כלפי מטה. חותכים לפרוסות ברוחב 2 ס”מ. מניחים את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, חשוב להשאיר רווחים בין השבלולים.
  7. אופים כ-20 דקות, עד שהשבלולים מתחילים להשחים.

הטיפ של MUTTI

  • אפשר לגוון את מילוי הפיצה בכל התוספות שבני הבית אוהבים- תירס, טונה, בצל, גבינה בולגרית וכו׳
  • ניתן להקפיא את הבצק אחרי הגלגול לרולדה ארוכה וכשרוצים לאפות, מוציאים כ 20 דקות לפני, פורסים ואופים.
  • לצפייה בסרטון ההכנה מהתוכנית של תמרה אהרוניועומר מילר לחצו- כאן
 

5 תגובות

      1. אחלה סרטון לשבלולי פיצה. מדוע אין כמויות. הסירטון לא תואם למתכון של תמרה האלופה!

          1. במתכון מדובר ביוגורט צאן, אפשר להחליף בגבינה לבנה.

 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES