פסטה תרד פטריות בסיר אחד

קושי קל | מנה עיקרית
20 דקות

עם עגבניות תרד ופטריות

המנה הזו הפציעה בעולם ב 2012 ועוררה סנסציה גדולה! האיטלקים לא אהבו את הרעיון של בישול מנת פסטה ורוטב בסיר אחד אבל שיטת ההכנה תפסה תאוצה והיום הרבה מאוד אנשים אוהבים להכין כך ארוחת ערב/צהריים זריזה. אנחנו הוספנו למנה עלי תרד טריים ופטריות אבל תרגישו חופשי לגוון לפי מה שאתם אוהבים.

פסטה תרד פטריות בסיר אחד

רכיבים

 

  • 250 גרם פסטה מכל סוג
  • 6-7 פטריות חתוכות גס
  • ½ בצל פרוס דק
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 כוס עלי תרד טריים
  • ½ 1 כוסות מחית עגבניות חלקה Mutti Passata
  • ½ 1 כפיות מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ 2 כוסות מים רותחים

אופן הכנה

  1. מניחים את כל המרכיבים יחד בסיר (למעט ½ כוס ממחית עגבניות). 
  2. יוצקים את המים הרותחים ומערבבים מידי פעם. מבשלים עוד 10 דקות עד שהרוטב מסמיך והפסטה רכה.
  3. מפזרים גבינת פרמזן ומגישים.

הטיפ של MUTTI

  • זו רק שיטת הכנה, אפשר לגוון את המנה הזו כמעט לכל טעם שרוצים רק חשוב לשמור על יחס-נוזלים פסטה ושימו לב שיש במנה חצי חבילת פסטה ולא חבילה שלמה.
  • אפשר להשתמש גם בעגבניות מסוג Polpa במקום במחית עגבניות
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES