Bloody Mutti

קושי קל | מנה ראשונה
5 דקות

קוקטייל בוקר מפנק

לא רק בטיסות! בלאדי Mutti, קוקטייל בוקר נהדר. קליל, טעים עם קיק אלכוהולי עדין. שימוש בפאסטה הופך את ההכנה לפשוטה וטעימה במיוחד בזכות המרקם החלק והקטיפתי של העגבניות

Bloody Mutti

רכיבים

  • 120 מ"ל  מחית עגבניות קלה Mutti Passata
  • 30 מ״ל מים
  • 50 מ״ל וודקה Ketel One
  • 30 מ"ל לימון
  • 30 מ"ל מי סוכר
  • 2 פרוסות צ׳ילי טרי
  • מלח/ פלפל לפי הטעם
  • מקל סלרי (להגשה)
  • פרוסת לימון או ליים (להגשה)

אופן הכנה

  1. בכוס גבוהה מלאה בקרח, מוזגים מנה של קטל וואן וודקה
  2. מערבבים את מחית העגבניות עם מים, מתבלים במלח, פלפל ומי סוכר.
  3. יוצקים את התערובת לכוס עם הוודקה ומערבבים.
  4. מגישים עם מקל סלרי, פרוסת לימון וצ׳ילי לקישוט.

הטיפ של MUTTI

  • ישנן הרבה מאוד גרסות להכנת בלאדי מרי, ניתן להוסיף מגוון תבלינים וירקות לפי הטעם. רוטב ווסטשיר, חזרת, טבסקו, פפריקה מעושנת, זיתים ואפילו קוביות גבינה או נקניק.
  • חשוב לדלל את הפאסטה עם מעט מים לקבלת הסמיכות הרצוייה.
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

 

DISCOVER more RECIPES