לחמעג׳ון
מקור המאפה מטורקיה וארמניה שם נהגו לאפת בצק עם בשר טחון בתנור אבן כבר לפני מאות שנים. מנה נהדרת כתוספת לארוחה.
מקור המאפה מטורקיה וארמניה שם נהגו לאפת בצק עם בשר טחון בתנור אבן כבר לפני מאות שנים. מנה נהדרת כתוספת לארוחה.
שלושה מרכיבים בלבד- חצילים, עגבניות וגבינות ויש לכם את אחת המנות המענגות שיש! קלאסיקה איטלקית במיטבה.
גרסה מטוגנת ומושחתת לקלזונה האיטלקי. בצק רך ואוורירי ממולא במוצרלה ועגבניות. מתכון נהדר לחג החנוכה.
המנה הזו תגרור קריאות השתאות כשתניחו אותה על שולחן האוכל. היא יפיפיה ומרשימה עם שילוב טעמים נהדר וצבעוניות איטלקית קלאסית- אדום לבן וירוק.
בהכנת פיצה קלאסית כל חומרי הפיצה נכנסים יחד לתנור לוהט. המתכון הזה מציע כיוון חדש ושונה המשלב בין בצק פיצה לסגנון הגשה של פוקאצ׳ה.
מילוי וגלגול עלי גפן מאפיין מטבחים רבים ברחבי העולם, מיוון דרך כורדיסטן ועד מצרים או לבנון. הגרסה של מסעדת אמא מאפיינת את המטבח הכורדי. מנה טבעונית נהדרת שאפשר לאכול חם או קר.
סלט מהמטבח המרוקאי, שילוב נהדר בין חצילים קלויים והעגבניות המתקתקות של Mutti. הסלט הזה נהדר בארוחות שישי, כממרח פיקנטי מלא בטעמים ומרקמים.
מנה איטלקית קלאסית. כדורי ריזוטו פריכים ממולאים בגבינת מוצרלה ומוגשים על מצע של רוטב עגבניות עשיר. נכון, יש כאן השקעה אבל את הכדורים האלו לא תצליחו להפסיק לנשנש!