Mutti מתכוני העגבניות של

24 כרוב ממולא המתכון שלנו לכרוב ממולא משלב בין שני מטבחים שונים לחלוטין. המילוי נשאב מעולם הממולאים הערבים- אורז עגול, נענע, עגבניות והרבה שמן זית ורוטב העגבניות מהמטבח ההונגרי/רומני. כור היתוך במיטבו! מנות ] 7-8 [ . מוצאים את הליבה מהכרוב בעזרת סכין. מעבירים את הכרוב לסיר 1 דקות. לחילופין, 10-15 גדול עם מים ומבשלים על אש בינונית למשך ניתן להקפיא את הכרוב יום לפני ולהוציא אותו להפשרה כשעה לפני הכנת המנה. (פעולת ההקפאה וההפשרה מרככת את העלים). . מפרידים את עלי הכרוב, חוצים אותם לחצי ללא האידרה המרכזית. 2 מסדרים בערמה. . מערבבים את כל מרכיבי המילוי היטב. 3 כפות מילוי 2 . על קרש חיתוך, פורסים את עלה הכרוב, מניחים בערך 4 ומגלגלים לגליל (אין צורך לסגור אותו בצדדים). . מניחים את הכרוב הממולא בסיר גדול ורחב בצפיפות. ממשיכים 5 בפעולת הגלגול עד שמתקבלות שתי שכבות צפופות של כרוב. . מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים בעדינות מעל הכרוב. הרוטב 6 ס״מ מעל לגובה הכרוב. 2 אמור להגיע כ . מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 7 למשך שעתיים. לקראת סוף הבישול מגבירים את הלהבה ומבשלים דקות בכדי ליצור מעט קירמול בתחתית הסיר. 5-7 למשך מעלות ללא 200 . ממש לפני ההגשה, ניתן להעביר לתנור בחום של 8 דקות בכדי לתת השחמה לשכבה העליונה. 10 מכסה למשך כרוב גדול (עדיף מהזן הפחוס) 1 למילוי: קילו בשר בקר טחון 1/2 כוסות אורז עגול (לא 2½ מבושל) כוס מחית עגבניות 1/2 Mutti Passta בצלים קצוצים דק 2 שיני שום קצוצות 6 כוס עלי נענע קצוצים 1/4 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים 1/4 כוס שמן זית 1/3 כפות מיץ לימון 3 כף מלח 1 כפית פלפל שחור 1 לרוטב: גרם) מחית 350( בקבוק 1/2 Mutti Passata עגבניות גרם) 140( פחית 1 Mutti רסק עגבניות מל מים רותחים 500 כוס שמן זית 1/4 כפיות מלח 1½ מיץ מלימון אחד גרם] 700[ MUTTI PASSATA מחית עגבניות קלה גוון אדום עז, מרקם חלק וקטיפתי ומתיקות טבעית. הינה הבחירה Passata- ה המושלמת להכנת תבשילים. גרם] 140[ MUTTI CONCENTRATO רסק עגבניות גוון אדום עז, מרקם סמיך עם מתיקות מעודנת וטעם עמוק. הרסק מתאים לשימוש במתכונים עזי טעם ותבשילים. באריזה קטנה שמספיקה בדיוק לסיר אחד.

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=