Mutti מתכוני העגבניות של

6 פסטה ברוטב עגבניות פשוט, מהיר וקל. אבל לפעמים הקושי בא לידי ביטוי דווקא בהכנת המנות הפשוטות ביותר. המפתח להצלחה טמון בבחירת חומרי הגלם ובדיוק בתהליך העבודה. מנות ] 4 [ גרם) פסטה ארוכה 500( חבילה 1 כף מלח (לבישול הפסטה) כפות שמן זית 3 שיני שום קצוצות 2 פלפל ירוק חריף חתוך לפרוסות 1/2 Mutti Pelati פחית עגבניות מקולפות 1 קורט מלח כוס גבינת פרמזן מגוררת 1/2 . מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים ומלח לבישול הפסטה. 1 . מחממים שמן זית בסיר קטן, מוסיפים שום ופלפל ומטגנים קלות רק 2 7 עד שעולה ריח. מוסיפים עגבניות ומלח, מערבבים ומבשלים יחד דקות. . במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 3 . מוסיפים לסיר הרוטב רבע כוס ממי הבישול של הפסטה ומבשלים 4 דקות. מי הבישול עשירים בעמילן ולכן מסמיכים את הרוטב 3 עוד ויעזרו לו לעטוף את הפסטה. . מסננים את הפסטה, מחזירים אותה לסיר, יוצקים את הרוטב, 5 מבשלים ומערבבים מעל אש בינונית דקה-שתיים או עד שהרוטב עוטף את הפסטה. מגישים מיד עם פרמזן מעל. Mutti Pelati עגבניותשלמותמקולפות עגבניות תמר איטלקיות אדומות ובשלות, שעברו תהליך של קילוף ואידוי ונטבלו במחית עגבניות מתאימה Pelati- חלקה. ה לשימוש ברטבי פסטה ותבשילים עשירים.

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=