Mutti מתכוני העגבניות של

ת ו כ ן ע נ י י נ י ם | אורלי פלאי ברונשטיין עריכה קולינרית: | אוריה גבע סטיילינג: | דניה ויינר מתכונים וצילומים: | www.mutti.co.il אתר המותג: | Ristretto רסטרטו ייבוא ושיווק בע״מ: | ורדה עמיר עיצוב: www.ristrettoathome.co.il ח נות דיגיטלית לרכישת המוצרים: The Mutti DNA through its way of doing things and everyday activity: the journey that starts with sowing and gets to the factory, passing through the hands of Mutti farmers during the harvest; the brand history and how products changed from the past; its Italian attitude and the way of enhancing the territory. Folder partition in the platform: Brand a. field & prod uction b. factory c. peopl e, cult ure & territory d. HERI TAGE & value 1. In Ita ly, the h arvest of tomatoes takes place during the m onths b etween July and September. Since this is a cruci al moment for Mutti, the communication on social media should happen at the same time. 2. Mutti is one of the family. We want to convey the idea of a company close to people and its employees. Avoid images that communicate the idea of an aseptic company. 3. Mutti tomato harvest is 100% mechanised: farmers guide and supervise the machines step by step. In the images we choose to publish, we should represent the machines together with the human presence. EDITORIAL GUIDELINES 2.1 TYPE OF CONTENTS - BRAND 18.................................. קציצות דגים 20................. דג ברוטב עגבניות חריף 22.................................. פסטה בולונז 24................ קדירת בקר וירקות שורש 26............................ פלפלים ממולאים 28. ........................... קציצות קיפודים 4.......................................... שקשוקה 6....................... פסטה ברוטב עגבניות 8...................................... פיצה ביתית 10.................. שעועית ברוטב עגבניות 12...................................... ניוקי אפוי 14..... לזניה מגולגלת עם תרד וריקוטה

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=