Mutti מתכוני העגבניות של

22 Mutti Doppio Concentrato רכז עגבניות בשפופרת מוצר יחודי בעל ריכוז גבוה ואריזה נוחה במיוחד לשימוש חוזר ולשמירה על הטריות. Mutti Passata מחית עגבניות קלה גוון אדום עז, מרקם חלק וקטיפתי ומתיקות Passata- טבעית. ה הינה הבחירה המושלמת להכנת תבשילים. פסטה בולונז כולם אוהבים פסטה בולונז! המתכון שלפניכם קל מאוד להכנה והצלחתו תלויה באיכות חומרי הגלם: בשר בקר טרי ולא שמן מדי, טחון דק וירקות שורש - בצל, גזר וסלרי - שהם הבסיס כמעט של כל תבשיל ומרק שתכינו. יש ילדים שלא אוהבים ירקות? טוחנים אותם במעבד מזון והם יעלמו בתבשיל. מנות ] 5-6 [ גרם) פסטה 500( חבילה 1 קילו בשר בקר טחון פעמיים 1/2 כפות שמן זית 3 גזר חתוך גס 1 בצל חתוך גס 1 שיני שום 3 מקלות סלרי (ללא עלים) חתוכים גס 3 Mutti כפות רכז עגבניות 3 Mutti Passata בקבוק מחית עגבניות 1 עלי דפנה 2 כפיות מלח גס 2 כפית פלפל שחור 1/2 . קוצצים גזר, בצל, סלרי ושום לקוביות קטנות. לחילופין ניתן לקצוץ 1 את הירקות במעבד מזון. דקות או עד 5- . מחממים שמן זית בסיר גדול. מטגנים את הירקות כ 2 שהם מתרככים מעט. דקות תוך 3-4 . מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש גבוהה 3 כדי ערבוב, עד שפירורי הבשר משנים צבע. מוסיפים רכז עגבניות ומערבבים. מוסיפים את מחית העגבניות ועלי הדפנה, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. . מכסים את הסיר ומבשלים על האש הכי קטנה למשך שעה לפחות. 4 אם יש זמן, אפשר גם שעתיים-שלוש. מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח. מבשלים סמוך להגשה: .5 את הפסטה כשתי דקות פחות מההוראות או עד למצב אל דנטה. לוקחים חצי כוס ממי הבישול ומוסיפים לרוטב הבולונז ומערבבים. . מסננים את הפסטה ומעבירים לסיר עם הרוטב. מערבבים ומבשלים 6 דקות עד שהרוטב עוטף כולו את הפסטה. 3-5 יחד

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=